به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام علی اصغر رادحسینی با اعلام این خبر گفت: نظر به استفادهی پراکنده از قرآن و سنّت در مؤلّفههای تبلیغ متداول و نیاز به ترسیم نظاممند تبلیغ بر اساس آیات و روایات نیازی به صورت فراگیر رو به افزایش است. اما شیوه استاندارد و شفافی برای طراحی تبلیغ با تکیه بر آیات و روایات طراحی نگردیده؛ بر این اساس در اثر ارزشمند "کلیات تبلیغ تربیتگرا با تکیه بر آیات و روایات" با استفاده و استناد به ثقلین سعی بر نظامسازی تبلیغ و عناصر آن شده است. لذا استفادهي حداکثری از مفاهیم و معالم، با رعایت ضوابط و مقرارت مندرج در آیات و روایات همت نگارندگان است.
وی ادامه داد: در این مجموعه ارزشمند سعی شده موضوعاتی مطرح شود که در تمام فرآیند تبلیغ تأثیر گذار باشند؛ از این رو در این کتاب ابتدا به اصلیترین محور یعنی «تبلیغ» پرداخته شده است و تحت عنوان «توجه به تبلیغ» وضعیت و اهمیّت تبلیغ را در آیات و روایات منعکس مي کند.
مدیر گروه تبلیغ پژوهی پژوهشکده باقرالعلوم (ع) اضافه کرد: در بخش دیگری از این اثر گرانسنگ با عنوان «آسیبهای تبلیغ متداول»، کاستیهای تبلیغ حال حاضر مطرح و پس از مشخص شدن مرزها و حدود ممنوع و آسیبزای تبلیغ متداول، با سرفصل «تبلیغ تربیتگرا» تصویری کلی از عناصر و ویژگیهای تبلیغ تربیتگرا ارائه میدهد که به دنبال ترسیم تبلیغ مطلوب است.
حجت الاسلام رادحسینی با اشاره به دیگر بخش های کتاب"کلیات تبلیغ تربیتگرا با تکیه بر آیات و روایات"، افزود: این کتاب در ادامه به تبلیغ لسانی و غیرلسانی در قالب «دو بخش اصلی تبلیغ تربیتگرا» اشاره می کند و پس از آن با تبیین «انواع تبلیغ تربیتگرا» به ترسیم انواع تبلیغها میپردازد.
وی همچنین با بیان این که در بخش «رویکردهای تبلیغ تربیتگرا» به تشریح بسترهای تبلیغ اشاره شده است، یادآور شد: در این اثر با توجه به مراکز و محدودههای تأثیرپذیر انسانی و تشخّصهای مورد هدفِ تبلیغ تربیتگرا، «حیطههای تأثیر گذاری» نگاشته شده است.
مدیر گروه تبلیغ پژوهی پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، «اهداف تبلیغ تربیتگرا» و طرح معیارهای کمّی برای ارزیابی مجموعهی تبلیغ به تشریح میزانهای ارزشیابی تبلیغ برتر با عنوان «شاخصههای سنجش روش تبلیغ موفق» را دیگر موضوعات کتاب "کلیات تبلیغ تربیتگرا با تکیه بر آیات و روایات" برشمرد و ابراز داشت: مخاطبین این اثر، دستاندرکاران امر تبلیغ، اعم از مبلّغین، مربّیان، مدیران مراکز تبلیغی، کارگردانان، تهیه کنندگان، مدرّسان و محقّقان حوزهی تبلیغ هستند.
براساس اعلام پژوهشکده باقرالعلوم(ع)، وی در پایان گفت: این مجموعه با تلاش حجج اسلام امیر جهانی، حسین علیزاده، محمد جواد دیانی و مجتبی میری در مدت زمان تقریبی 24 ماه به رشته تحریر در آمده است.